Onderhoud, doorontwikkeling & ondersteuning

Software is nooit klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw online applicatie meegroeit met jou, je gebruikers en de rest van de wereld.

In een wereld van verandering

De technologieën van nu zijn de technologieën van gister niet, en zo zullen er morgen ook weer nieuwe mogelijkheden zijn. Maar niet alleen technologieën veranderen; ook de wensen van gebruikers ontwikkelen zich. En wat dacht je van jouw organisatie? Die staat natuurlijk ook niet stil. Om deze ontwikkelingen bij te kunnen benen, is het belangrijk om kritisch naar je product te blijven kijken. Ook na de lancering ervan.

Waardevolle zaken vragen om onderhoud

Je online applicatie is een beetje als je auto; beide hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te functioneren. En dan is af en toe een kleine beurt beter, dan alles laten versloffen tot er een nieuwe motor in moet. Voor dit onderhoud ben je bij ons aan het goede adres - overigens ook als er wél een nieuwe motor in moet. Wij zorgen ervoor dat je software niet alleen snel is, maar ook snel blijft. We hosten je applicatie en houden je product up-to-date. En mochten er onverhoopt problemen optreden, dan lossen we die uiteraard voor je op.

Onze werkwijze

Beantwoorden aan de constante vraag van vernieuwing en verbetering, betekent dat je op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom omarmen wij technologieën als Elixir/Phoenix en Vue.js. Maar alleen de kennis in huis hebben is niet genoeg, je moet ook in staat zijn deze snel en effectief in te zetten. Dit doen wij door alle code die wij schrijven automatisch te testen en te beheren volgens een veelzijdig versiebeheersysteem. Vervangen we een technologie van jouw applicatie, dan kunnen we op deze manier garanderen dat de nieuwe technologie de oude op z’n minst evenaart. Bovendien kunnen aanpassingen zo snel worden doorgevoerd zonder dat jij of je gebruikers hier last van hebben.

Doorontwikkelen

Om te concurreren moet je blijven innoveren. Wij zijn er niet alleen voor het onderhoud van je digitale product, maar ook als je groter, meer, of beter wil. Ook als je digitale product in eerste instantie niet door ons is ontwikkeld. Om doorontwikkeling te vergemakkelijken werken wij volgens een OTAP-straat. OTAP zorgt ervoor dat er van elk moment in het proces (Ontwikkeling, Test, Acceptatie, Productie) versies beschikbaar zijn. Zonder al te veel in detail te treden: we kunnen dus in de ontwikkelomgeving werken aan nieuwe features terwijl in de productieomgeving gewoon de laatst goedgekeurde versie blijft draaien. Zo kunnen we bijna geruisloos werken aan verbeteringen, terwijl jouw applicatie gewoon in de lucht blijft.