Het ontwikkelen van je plannen

Kwaliteit en goede gebruikservaring. Kwalitatieve frontend tot backend development. Daar draait het voor ons om bij het ontwikkelen van software.

De kennis om kwaliteit te waarborgen

Om kwalitatieve software te bouwen, moet je weten waar je mee bezig bent. Klinkt misschien logisch, maar in de praktijk valt dat helaas nog wel eens tegen. Zonder al te veel te willen opscheppen: wij weten waar we mee bezig zijn. Niet alleen zijn we op de hoogte van de technische mogelijkheden, we weten bijvoorbeeld ook of ElasticSearch een handige tool is voor jouw webapplicatie. Of dat jouw applicatie baat heeft bij Elixir/Phoenix, of juist meer bij Ruby. Deze backend technologieën kennen wij op ons duimpje.

Geen onnodig gestuntel

Ervaren als we zijn, hebben we heel wat programmeermeters gemaakt. Hierdoor hebben we niet alleen de kennis in huis, maar ook de ervaring om software op maat te bouwen. Alle standaard problemen hebben we al eens voor onze kiezen gehad en we weten inmiddels welke oplossingen hierbij uitkomst bieden. De basis van jouw applicatie bestaat uit bouwstenen die we al eerder in de hand hebben gehad, waardoor het fundament van jouw webapplicatie snel staat. Des te meer tijd en aandacht hebben we voor het uitbreiden en finetunen ervan. Omdat we daarnaast ook in veel diverse branches werkzaam zijn, kunnen we die ervaring meenemen naar jouw bedrijf. We hebben vaak genoeg gezien hoe anderen het wiel uitvinden, zodat jij dat niet meer hoeft te doen!

In de schoenen van de gebruiker

Wij vinden het belangrijk dat het eindproduct doet waarvoor het bedoeld is. Daarom vergelijken we de functionaliteiten die we ontwikkelen telkens met user stories - dit zijn de eisen waaraan de applicatie moet voldoen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Op deze manier blijven we de gebruikerservaring centraal stellen. We gaan hierin een stapje verder dan het enkel bouwen van functionele software; ook de performance moet lopen als een zonnetje. Je kan nog zo’n mooi product ontwikkelen; als de gebruiker er niet vlotjes doorheen navigeert, houdt hij het waarschijnlijk snel voor gezien.

Dynamisch proces

Je wil niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer je applicatie live gaat. Je wil gewoon dat het werkt zoals je in gedachten had. Wij willen dat ook. Daarom ontwikkelen wij volgens de AGILE-methode SCRUM. In een iteratief proces van korte sprints werken we doelgericht naar resultaten. Aan het eind van elke sprint koppelen we terug wat we hebben gedaan, om vervolgens aan de hand van jouw feedback weer een nieuw sprintje te trekken. Zo blijven we scherp en kunnen we onderweg bijsturen, mocht dat nodig zijn.