Sluiten Sluiten

Online oplossingen
op maat

De nieuwste technieken en beste gebruikerservaringen, altijd een passende oplossing.

Direct een passend advies?

Webapplicaties op maat

Een oplossing voor iedereen is een oplossing voor niemand. Wij geloven in oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. Daarom ontwikkelen we uitsluitend maatwerksoftware en gaan hierbij geen uitdaging uit de weg. Dit kan uiteenlopen van boekhoudsoftware tot zorgverzekeringvergelijkers.

Websites

Websites maken we op basis van ons eigen in-house ontwikkelde CMS Dekeract. Websites ontwikkeld op basis van Dekeract zijn niet alleen snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar ook nog eens gemakkelijk te beheren met behulp van een gebruiksvriendelijke admin.

Mobiele apps

Met de grote opkomst van de smartphone de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe mogelijkheden voor online oplossingen. Door de technieken die we al kennen van het web in te zetten voor het ontwikkelen van apps kunnen we de ontwikkeltijd drastisch verkorten. Deze technieken zijn voor Android en iOS namelijk gelijk, waardoor slechts één app voor meerdere platformen hoeft te worden gemaakt.

Hosting

10KB brengt websites, webapplicaties en mobiele apps naar een nieuw niveau. Meer dan 10 jaar ervaring in hosting en monitoring garandeert een betrouwbaar, veilig en bovendien snel systeem. Zo haal je met hosting van 10KB het maximale uit de nieuwste digitale technieken.

Meer weten?

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ambities of uitdagingen. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Maak daarom direct vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op kantoor in Nijmegen. Samen maken wij jouw project tot een succes!