IT partner van formaat

Of je nou ondersteuning nodig hebt bij het inrichten van je online infrastructuur, de architectuur van je applicatie een opfrisser kan gebruiken of je simpelweg handen aan het toetsenbord tekort komt; wij ondersteunen bedrijven graag met onze kennis, expertise en een stuk consultancy.

Kennis en kunde

Het eerste wat we toevoegen bij een klant is verstand van techniek. Wij weten precies welke dingen er eventueel technisch mogelijk zijn en denken daarin dus ook graag mee voor de toekomst. We weten wat goed te implementeren is en welke dingen lastiger zijn. Door onze ruime ervaring met DevOps focussen we precies op dat gebied waar er het meeste winst te behalen valt, of dat nou de architectuur is van de applicatie of de online infrastructuur van de servers. Daarnaast hebben we klanten in enorm veel verschillende sectoren. Hierdoor nemen we kennis uit andere sectoren mee naar al onze partners. Dus naast dat we code aan het kloppen zijn, voegen we graag een stuk consultancy toe. Daarin gaan we verder dan alleen de techniek en denken we ook mee met een stuk business.

De flexibiliteit van outsourcing

Door een agency als 10KB in te schakelen garandeer je een aantal voordelen. Wij zetten meerdere mensen op een klus, soms voor meer uren in de maand, soms voor minder uren in de maand. Het grote voordeel is dat de kennis zo altijd bewaard blijft en er altijd iemand is die snel kan inspringen als dat nodig is. Dat is bijvoorbeeld voordelig op het moment dat een externe API zijn software wijzigt. We kunnen daar dan snel op acteren, zodat de software altijd up to date blijft. Door de kennis te verdelen over meerdere mensen (en intern de kennisoverdracht op ons te nemen) zijn onze klanten altijd verzekerd van een applicatie die maandelijks bijgewerkt kan worden en kunnen we de verantwoordelijkheid pakken voor een stuk support als er iets verkeerd gaat.

Extra resources in de vorm van mankracht

Het is ook mogelijk om voornamelijk mankracht te leveren en ons te focussen op productie. We zijn goed in het snel eigen maken van een groot project en kunnen daardoor direct aan de slag. Dat heeft voor onze opdrachtgevers het grote voordeel dat er dan dus ook snel resultaat te zien is. Veel partijen komen steeds bij ons terug, omdat ze erg tevreden zijn over wat we leveren, maar ook op de manier waarop we werken. Zo communiceren we duidelijk over haalbaarheid en proberen we proactief mee te denken. Dus ja, soms zijn we voornamelijk de extra handjes aan het toetsenbord, maar dan wel met knappe koppen die precies coderen in het tempo wat onze partners voor ogen hebben.

Onze kennisgebieden

We gaan graag op zoek naar de expertises die in jouw bedrijf ondervertegenwoordigd zijn, zodat we een waardevolle toevoeging kunnen vormen. Zo zijn we gespecialiseerd in DevOps en hebben we veel verstand van het uitrollen van webapplicaties. Combineer dat met onze ervaring op het gebied van performance en wij hebben alles in huis om samen te werken aan een high-traffic applicatie (zoals Recharge.com). Naast concrete ervaring met het verhogen van de snelheid van websites en andere technische mogelijkheden, weten we ook welke tools het meest opleveren in welke situatie.

Whitepaper: De uitdagingen van software outsourcing

In de zoektocht naar een passende IT partner kom je voor een berg keuzes te staan. Is het wel echt nodig om het werk extern uit te besteden, of past interne ontwikkeling beter bij je vraagstuk? Hoe vind je eigenlijk een partij met verstand van zaken waar je niet meteen de hoofdprijs betaalt? Ga je op zoek naar snelle programmeurs of zoek je naar kwaliteit? En hoe beoordeel je eigenlijk de kwaliteit van een developer? Vooral bij software die essentieel is voor jouw bedrijfsprocessen kan een verkeerde keuze veel hoofdpijn opleveren. Denk bijvoorbeeld aan extra kosten, maar ook aan veiligheidsrisico’s of kwaliteitsproblemen. De keuze voor een betrouwbare ontwikkelaar is dan ook geen sinecure. We schreven een whitepaper waarin we de verschillende mogelijkheden van software outsourcing op een rij zetten. Er worden diverse voor- en nadelen van al deze opties belicht zodat je (kostbare) fouten kan voorkomen. Zo kan jij altijd een verantwoorde keuze maken voor de uitbesteding (of juist niet) van jouw software project.

"De do's en don'ts van development outsourcing" downloaden

Je naam*
Bedrijfsnaam
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bauke
Ook gebruik maken van onze kennis en expertise?

Of je nou ondersteuning nodig hebt bij het inrichten van je online infrastructuur, de architectuur van je applicatie een opfrisser kan gebruiken of je simpelweg handen aan het toetsenbord tekort komt.