App development door 10KB: maatwerk op zijn best

Welkom bij 10KB, dé expert op het gebied van app development waar kwaliteit en teamwork hand in hand gaan. Ons gepassioneerde team van ervaren professionals streeft ernaar om niet alleen de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om nauwe samenwerking en langdurige klantrelaties te koesteren. Of je nu op zoek bent naar oplossingen om interne processen te stroomlijnen, een uniek digitaal platform op de markt te brengen of een robuuste app nodig hebt die klaar is voor een groot aantal gebruikers, wij beschikken over de expertise en middelen om jouw ambities waar te maken. Sta je klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Laten we samenwerken om iets buitengewoons te creëren!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Is dit herkenbaar voor jouw bedrijf?

Zoek je app development die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw onderneming? Dan ben je bij 10KB aan het juiste adres. Ontdek de kracht van maatwerk app development! Wij nemen de tijd om jouw bedrijf van binnen en buiten te begrijpen, zodat we software kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit op jouw vereisten. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het opleveren van app development; we bieden een dynamische oplossing die met jouw bedrijf evolueert. Na de implementatie blijven we actief betrokken, zodat je altijd profiteert van de nieuwste technologische trends. Ben je klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met app development die echt bij je past? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Jouw app development in deskundige handen bij 10KB

Bij 10KB draait alles om nauwe samenwerking met onze klanten. We geloven dat de beste software ontstaat wanneer jij vanaf het begin betrokken bent bij het ontwikkelproces. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen, ambities en uitdagingen zijn wij in staat om meer te bieden dan alleen functionerende app development. Wij leveren oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw bedrijf.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Waarom app development een slimme keuze is

App development gaat verder dan alleen het bouwen van een mobiele app. Het is een strategische investering in de groei van jouw bedrijf. Met een goed ontwikkelde app ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten en kun je een breed publiek aanspreken. Met de juiste tools kun je het gedrag van gebruikers analyseren om jouw aanbod en marketingstrategieën te optimaliseren. Bovendien is app development schaalbaar en kan het gemakkelijk worden uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit. Als je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan de stap naar app development. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd naar de expertise van onze ontwikkelaars?

Bij 10KB zijn we ervan overtuigd dat directe communicatie met onze ontwikkelaars de kwaliteit van app development ten goede komt. Je hebt dus rechtstreeks contact met de ontwikkelaars die aan jouw software werken. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen en ideeën direct te integreren, waardoor we sneller het gewenste eindresultaat bereiken. We staan altijd open voor een constructief gesprek over jouw zakelijke doelen. Volgens ons is dit essentieel om software te leveren die naadloos aansluit op jouw behoeften. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op.

De 10KB-aanpak legt de nadruk op klantgerichte flexibiliteit

We hebben onze werkomgeving zo ingericht dat we optimaal kunnen presteren op het gebied van app development. Door gebruik te maken van Scrum - een agile benadering - omarmen we een eenvoudige en doeltreffende methodologie om onze doelen te bereiken. Hoe werkt dit in de praktijk? We verdelen het project in haalbare stukken, beter bekend als 'sprints', met elk een duur van enkele weken. Aan het einde van elke sprint presenteren we nieuwe resultaten. Tegen het einde van het project heb je als klant een concreet product in handen. Onze klanten spelen een actieve rol gedurende elke fase van het ontwikkelingsproces. Na elke sprint evalueren we samen de voortgang om vast te stellen wat goed loopt en waar verbeteringen nodig zijn. Op deze manier blijven we voortdurend sleutelen aan het eindproduct totdat het naadloos aansluit op de doelen en behoeften van jouw organisatie.

Wij bieden veelzijdige toepassingen binnen applicatie development

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende mogelijkheden als je een app laat ontwikkelen.

Mobiele app ontwikkeling

Ontwikkeling van mobiele apps voor zowel iOS als Android, waarmee je jouw klanten op hun smartphones en tablets kunt bereiken. Deze apps kunnen variëren van e-commerceplatforms tot sociale netwerken en alles daartussenin.

Web applicatie ontwikkeling

Bouw complexe webapplicaties die via internet toegankelijk zijn, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen werken en communiceren met je diensten. Dit omvat onder andere e-commerce-websites, content management systemen, en cloudgebaseerde zakelijke tools.

Desktop applicatie ontwikkeling

Maak op maat gemaakte desktopsoftware voor Windows, macOS, of Linux, voor specifieke zakelijke behoeften. Dit kan variëren van boekhoudprogramma's tot grafische ontwerpsoftware en databasebeheertools.

IoT (Internet of Things) app ontwikkeling

Creëer apps die communiceren met IoT-apparaten, zoals slimme thermostaten, wearables en slimme huishoudelijke apparaten. Hiermee kun je gegevens verzamelen en bedienen vanaf verschillende fysieke locaties.

App development om trots op te zijn

In de afgelopen jaren hebben we een breed scala aan innovatieve app development projecten gerealiseerd waar we trots op zijn. Hier zijn enkele van onze succesverhalen die laten zien hoe maatwerk in app development waarde heeft toegevoegd aan de bedrijven van onze klanten. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder app development?

App development is het proces van het ontwikkelen van mobiele applicaties voor smartphones en tablets. Het omvat alles, van het ontwerpen en programmeren van eenvoudige apps tot complexe apps met geavanceerde functionaliteiten. Kortom, app development is van cruciaal belang voor elk bedrijf dat een sterke mobiele aanwezigheid wil hebben en zijn klanten op een moderne en toegankelijke manier wil bedienen.

Wat zijn de kosten van app development?

Bij 10KB bieden we maatwerk app development vanaf 10.000 euro, perfect afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. De totale kosten variëren afhankelijk van factoren zoals projectcomplexiteit en doorlooptijd. Het goede nieuws is dat jij de controle behoudt. Je behoudt de volledige auteursrechten en hebt volledige zeggenschap over het beheer van de software. Wil je een gedetailleerde kostenraming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Past app development bij de behoeften van jouw bedrijf?

Als je merkt dat traditionele softwareoplossingen niet helemaal aan jouw unieke bedrijfseisen voldoen, kan op maat gemaakte app development de oplossing zijn. Dit betekent dat de software specifiek wordt afgestemd op jouw specifieke verlangens en vereisten, zonder onnodige toeters en bellen. Bovendien is de software zeer aanpasbaar en kan deze moeiteloos meegroeien met de evolutie van jouw bedrijf, waardoor je niet steeds hoeft uit te kijken naar nieuwe software bij elke groeifase. Benieuwd naar hoe we jou kunnen ondersteunen? We horen graag van je.

Hoe lang duurt het om een op maat gemaakte app te ontwikkelen?

De doorlooptijd van app development varieert afhankelijk van diverse factoren, waaronder de complexiteit van de app, de omvang van het project en jouw specifieke vereisten. Bij 10KB hanteren we de Agile Scrum-methodologie, waardoor we in korte, goed beheersbare periodes, genaamd 'sprints', werken. Elke sprint beslaat enkele weken en aan het einde ervan presenteren we concrete resultaten. Deze aanpak biedt ruimte voor flexibiliteit en eventuele tussentijdse aanpassingen, wat van invloed kan zijn op de totale projectduur. We adviseren om een zekere mate van flexibiliteit in je planning te behouden.

Wat als ik wijzigingen wil aanbrengen in de app?

Software is voortdurend in ontwikkeling; er is altijd ruimte voor verbetering en aanpassing. Of het nu gaat om het verwerken van gebruikersfeedback of veranderende bedrijfsbehoeften. In de ontwerpfase houden we al rekening met toekomstige uitbreidingen en wijzigingen, zodat de app kan meegroeien met jouw bedrijf. Dus zelfs na de implementatie kun je eenvoudig aanpassingen doorvoeren om de app beter af te stemmen op jouw groeiende behoeften.

Binnenkort een kennismakingsgesprek?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die app development biedt voor jouw bedrijf? Of het nu gaat om vragen over functionaliteiten, kosten, mogelijkheden of de implementatie; we kunnen die vragen vast beantwoorden of je in ieder geval meer duidelijkheid geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of de telefoon, zodat we jouw zakelijke behoeften kunnen bespreken. Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We kijken uit naar je bericht!

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl