Een app laten maken door 10KB - Dé oplossing voor jouw bedrijf!

Welkom bij 10KB, het toonaangevende softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van apps van topkwaliteit. Verken de voordelen van op maat gemaakte apps voor efficiëntie, klantbetrokkenheid, concurrentievoordeel en gegevensanalyse. Ontdek wat wij als bedrijf belangrijk vinden zoals onder andere nauw contact met ontwikkelaars, overdracht van intellectueel eigendom, onze expertise en flexibiliteit. Bovendien vind je veelgestelde vragen en antwoorden als je een app laat maken zoals kosten en de mogelijkheden tot ondersteuning op lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat jouw app-ideeën werkelijkheid worden.

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

 • Recharge Logo SVG
 • BrainStud Logo transparent
 • SmartFile logo transparent
 • iPhoned logo transparent
 • SGI Compliance logo transparant

Wat is een app?

Een app, ook wel bekend als een mobiele applicatie, is een softwaretoepassing ontworpen om te draaien op mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets. Met de opkomst van moderne technologieën zijn apps uitgegroeid tot essentiële hulpmiddelen voor bedrijven, ongeacht hun grootte of branche. Ze bieden gebruikers een directe toegang tot informatie, functionaliteiten en diensten, waardoor ze waardevolle interactieve ervaringen kunnen bieden.

Waarom zou jouw bedrijf een app laten maken?

Bedrijven kiezen er vaak voor om een op maat gemaakte app te laten maken om verschillende redenen:

 1. Efficiëntie en productiviteit: Een app kan specifiek worden ontworpen om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Het kan repetitieve taken automatiseren, waardoor jouw team meer tijd kan besteden aan belangrijkere taken.
 2. Verbeterde klantbetrokkenheid: Een goed ontwikkelde app biedt jouw klanten een naadloze en gepersonaliseerde ervaring. Je kan waardevolle functies en diensten aanbieden die hen helpen bij het beter begrijpen en benutten van jouw producten of diensten.
 3. Concurrentievoordeel: In een competitieve markt kan een op maat gemaakte app je onderscheiden van de concurrentie. Met unieke functionaliteiten en een aantrekkelijk ontwerp kan je jouw merk versterken en een blijvende indruk maken op jouw klanten.
 4. Gegevensverzameling en -analyse: Apps stellen je in staat om waardevolle gegevens te verzamelen en te analyseren. Deze inzichten kunnen je helpen om jouw bedrijfsstrategieën te verfijnen, betere beslissingen te nemen, de klantenservice te verbeteren en de ervaring van klanten te optimaliseren.

Waarom 10KB een waardevolle partner is als je een app laat maken

10KB onderscheidt zich als de beste keuze voor het ontwikkelen van jouw app door de dingen die we belangrijk vinden. Uiteraard stelt ieder bedrijf andere waardes centraal, dus is het zaak om te kijken of dat wat wij belangrijk vinden, aansluit bij jouw kijk op waardevol ondernemerschap.

 1. Ervaring en expertise: We love tech. Als ervaren softwarebedrijf hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle apps voor diverse bedrijven en industrieën. Ons team van deskundige ontwikkelaars beschikt over diepgaande technische kennis en blijft up-to-date met de nieuwste trends en technologieën in app development.
 2. Flexibiliteit: Omdat geen twee projecten, klanten of wensenlijsten hetzelfde zijn, streven we ernaar om zo goed mogelijk te kijken wat bij welke situatie past. Bovendien begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen veranderen. Bij alles wat we doen nemen we dus een flexibele mindset mee. Blijkt een project bijvoorbeeld toch groter dan we van tevoren hebben ingeschat, dan plannen we meer uren in. Ook bieden we flexibiliteit om jouw app te upgraden en te schalen naarmate jouw bedrijf groeit.
 3. Nauw contact met ontwikkelaars: Bij 10KB geloven we in open en transparante communicatie. Vanaf het begin werk je nauw samen met onze ervaren ontwikkelaars, waardoor jouw inbreng tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt gewaarborgd. We zijn toegewijd om naar jouw wensen te luisteren en jouw visie tot leven te brengen.
 4. Intellectueel eigendom wordt overgedragen: Bij 10KB begrijpen we dat jouw app jouw waardevolle eigendom is. Daarom garanderen we dat het intellectueel eigendom van de code altijd wordt overgedragen, zonder uitzonderingen of kleine lettertjes. Jij krijgt de volledige controle over jouw app en kunt deze naar wens aanpassen en updaten, ook als je dit wilt laten doen door een andere partij.

Kiezen voor 10KB betekent kiezen voor een betrouwbare partner die jouw app-ideeën tot leven kan brengen. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw app perfect aansluit bij jouw doelstellingen en alle verwachtingen overstijgt.

Lijst van verschillende toepassingen

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende toepassingen die mogelijk zijn met software op maat.

Digitale portals

In deze beveiligde online toegangspunten kun je informatie en diensten vinden die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties omvatten alle programma’s die draaien in een webbrowser en zijn toegankelijk via het internet.

Mobiele apps

De mobiele apps worden specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Ze kunnen variëren van interne tools tot apps voor klanten.

API's

Deze sets van regels en protocollen maken het mogelijk voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren.

Hoe we bij 10KB werken: flexibel en klantgericht

Onze werkplek is ingericht om topprestaties te leveren, zodat we webapplicaties efficiënt en doeltreffend kunnen bouwen. We weten dat software ontwikkelen een serieuze zaak is, maar we maken dingen graag niet ingewikkelder dan ze zijn. We gebruiken onder andere de Agile-methode Scrum om dit voor elkaar te krijgen. Wat betekent dat? We hakken een groot project in kleinere stukjes die we ‘sprints’ noemen. In deze sprints leveren we telkens nieuwe resultaten op. Een sprint duurt een paar weken en aan het eind leveren we iets concreets op. Jij bent als klant nauw betrokken bij dit proces. Na elke sprint evalueren we samen: wat werkt er goed en wat kan er beter? Zo verfijnen we stap voor stap het eindproduct totdat we een webapplicatie hebben waar jij blij van wordt. Wil je meer weten over hoe we werken? We staan altijd open voor een gesprek, dus bel of mail ons gerust.

Deze bedrijven stapten al over: ontdek hun succesverhalen!

Nieuwsgierig hoe software op maat het verschil kan maken? Hieronder vind je een verzameling van ervaringen van bedrijven die je voorgingen. Ze stapten over van standaard software naar op maat gemaakte oplossingen. Ben je benieuwd hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen naar een hoger niveau te tillen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een app te laten maken?

De ontwikkelingstijd van een app is afhankelijk van zeer veel factoren en kan onder andere variëren afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die je wenst. Neem vooral contact op zodat we een schatting op maat kunnen maken voor jouw specifieke behoeften.

Is ondersteuning beschikbaar na de lancering van de app?

Absoluut! Bij 10KB staan we klaar om je te ondersteunen, zelfs nadat de app is gelanceerd. We bieden uitgebreide ondersteuning en kunnen helpen bij het oplossen van eventuele problemen, het doorvoeren van updates, het verbeteren van de prestaties van jouw app en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Je mag er van uit gaan dat er minimaal jaarlijks onderhoud nodig is om de performance en veiligheid van de app te waarborgen.

Kan ik meerdere platformen bedienen met één app?

Ja, we kunnen een app ontwikkelen die compatibel is met meerdere platformen, zoals iOS en Android. Ook webapplicaties die mensen via de browser op hun telefoon kunnen bedienen (zonder dat ze een app op hun telefoon moeten installeren) behoren tot de mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat jouw app een breder publiek kan bereiken.

Wat kost het om een app te laten maken?

Bij 10KB kan je een app laten maken die perfect aansluit op de behoeften van jouw bedrijf vanaf €10.000. Deze kosten kunnen variëren op basis van onder andere de specifieke wensen en vereisten, projectcomplexiteit en doorlooptijd. Voor een grove schatting van jouw idee of een gedetailleerde kostenraming van jouw plan kan je altijd contact met ons opnemen.

Spreken we je snel?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor het plannen van een vrijblijvend gesprek over het ontwikkelen van jouw app ideeën. Bij 10KB staan we klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en je te helpen slagen in het digitale tijdperk! Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl