Het 10KB-team

Software ontwikkelen doe je samen. Bij 10KB doen wij dit dan ook in een klein en krachtig team. Kwaliteit staat voorop, maar een prettige werkomgeving en het opbouwen van duurzame relaties vinden we minstens net zo belangrijk.

De hoofdingrediënten van ons team? Enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit. Aangevuld met een gezonde dosis nuchterheid werken we in een strakke organisatie met een perfecte balans tussen professionaliteit en plezier.

b

Ewout Kleinsmann

Ewout ziet bij elk softwareprobleem een eindeloos aantal mogelijke oplossingen.

Al tijdens zijn middelbare school knutselde hij aan online applicaties. Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig software development bedrijf. Wanneer hij niet met werk bezig is gaat hij graag met mooi weer fietsen of wandelen met zijn gezin, of test hij het eten bij elk restaurant in de omgeving. Tips zijn altijd welkom!

b

Roland Boon

Roland weet als software architect het beste uit elk innovatief project te halen.

Als mede-eigenaar heeft hij 10KB voor een groot deel vormgegeven. Maar ook letterlijk, want een groot deel van het interieur heeft hij zelf gemaakt. Wanneer hij niet met een creatief project bezig is, gaat hij graag boulderen. In de klimhal is hij bíjna net zo behendig als met zijn code ;)

b

Bauke Palstra

Bauke kan elke opdracht omtoveren tot makkelijk schaalbare, modulaire architectuur.

Vroeger streefde hij naar een carrière als brandweerman, maar besloot later dat full-stack developer toch wat veiliger was. Inmiddels is hij zowel developer by day als developer by night. In zijn vrije tijd werkt hij namelijk aan zijn eigen software-projecten.

b

Bren Schaap

Bren is de nieuwste aanwinst van ons team. Tijdens zijn Master Natuurkunde leerde hij zichzelf coderen en als je zijn CodinGame profiel moet geloven is hij daar bizar goed in (je kan hem vinden onder de naam BeeGee).

Wil jij weten hoe het is om bij ons ontvangen te worden als nieuwe collega? Bren vertelt je er graag over!

b

Raymond Schonewille

Raymond begon bij ons als stagair en heeft zich inmiddels ontpopt tot dé usability testing expert van 10KB. Ook als je vragen hebt over twee factor authenticatie moet je bij Raymond zijn!

Soms heb je van die stagiairs waar je zo gelukkig van wordt, dat je ze maar meteen een contract aanbiedt. Raymond was zo'n stagair en is inmiddels een geweldige toevoeging aan ons team. Leuk feitje: Raymond werd ooit Nederlands Kampioen Acrogym.

b

Merel Witsenboer

Dat Merel analytisch kan denken, intelligent is en slimme oplossingen kan bedenken bewees ze tijdens haar Master Data Science. Webdevelopment leerde ze bij ons. En hoe!

In haar vrije tijd vind je Merel in de karaokebar. We zouden hier nog veel meer over haar kunnen vertellen: over haar liefde voor planten, hoe de kantoorhond het liefst onder haar bureau ligt, over hoe ze rond half 10 al begint over de lunch. Het belangrijkste blijft toch echt de karaokebar.

b

Linda Klinkenbijl

Linda is bij ons verantwoordelijk voor de content. Stukjes schrijven, plaatjes maken, sites bijhouden. Daarnaast is ze de chauffeur van onze leisure manager.

Als je nou bij het lezen op deze site af en toe denkt: 'Jeetje, wat een prachtige zinnen! Wat leest dit heerlijk weg zeg!', dan komt dat door Linda. Laat het haar ook vooral weten, vindt ze leuk!

b

Robin Bozan

Robin is met zijn 24 jaar de Benjamin van het team.

Maar laat je niet bedriegen door zijn leeftijd. Robin programmeert al bijna zijn hele leven en is dus wat dat betreft al een oude rot in het vak. In zijn vrije tijd vind hij het leuk om fysiek bezig te zijn en daardoor zal je hem vaak zien in de sportschool.

b

Martijn van der Heiden

Martijn is in zijn element als ie awesome dingen mag maken die werken. Beginnend bij het uitzoeken van nieuwe technieken tot het verder uitwerken naar een toekomst bestendig product.

Gedreven, scherp, creatief en vol met verborgen talenten. Zo maakt Martijn graag lichtkunstwerk, is ie prima in staat om een huis te stuccen en speelt ie stiekem tot diep in de nacht Age of Empires 2.

b

Bas Smits

Bas houdt ervan om het maximale te halen uit ieder klantcontact. Het opbouwen van langdurige klantrelaties geeft hem voldoening in zijn werk.

De doelen die hij nastreeft bestaan uit het creëren en verhogen van klantwaarde en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Bas is accuraat, klantgericht, proactief, flexibel, representatief en collegiaal. Naast zijn werk houdt hij van (race) fietsen, dj'en en voor samen koken met zijn gezin maakt hij graag tijd!

b

Pippa

De enige echte leisure en event manager van 10KB: Pippa! Pippa is verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontspanning van ons team. Als een van ons vastloopt biedt ze graag een broodnodig pauzemoment in de vorm van een knuffel.

Hoewel ze haar werk zeer serieus neemt, zal je Pippa ook vaak in een hoekje een schoonheidsslaapje zien doen. In haar vrije tijd maakt ze graag lange boswandelingen, zwemt ze graag of jaagt ze op blaadjes. Lievelingseten: kartonnen dozen.

Het 10KB-team

Software ontwikkelen doe je samen. Bij 10KB doen wij dit dan ook in een klein en krachtig team. Kwaliteit staat voorop, maar een prettige werkomgeving en het opbouwen van duurzame relaties vinden we minstens net zo belangrijk.

De hoofdingrediënten van ons team? Enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit. Aangevuld met een gezonde dosis nuchterheid werken we in een strakke organisatie met een perfecte balans tussen professionaliteit en plezier.

Ewout
Roland
Bauke
Bren
Raymond
Merel
Linda
Robin
Martijn

Vacatures

Join the club
Bas
Pippa