React developers inhuren van 10KB

Bij 10KB kan je de beste React developers inhuren voor jouw project! Als je op zoek bent naar ervaren en getalenteerde React developers, dan zit je bij 10KB goed. We hebben een selectie van hooggekwalificeerde developers die gespecialiseerd zijn in het werken met React en je kunnen helpen bij het bouwen van dynamische en interactieve webapplicaties.

Onze React developers hebben een uitgebreide kennis van JavaScript en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices binnen de React-gemeenschap. Ze hebben ruime ervaring met het werken aan diverse projecten, variërend van kleine aanpassingen aan bestaande applicaties tot het ontwikkelen van complexe, schaalbare frontend-oplossingen.

Of je nu eenmalig extra hulp nodig hebt bij een project of op zoek bent naar langdurige samenwerking, bij 10KB kunnen we aan jouw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Nederlandstalige developers van 10KB jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je frontend-doelen met React!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Huur de beste React developers in voor jouw project

We hebben diverse ontwikkelaars in huis met meerdere jaren React ervaring. Als aanvulling van je huidige team, of juist als zelfstandig ontwikkelaar.

We hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige, complexe apps en interfaces met React.

Naast React hebben onze ontwikkelaars ook ervaring met andere Javascript Frameworks zoals Angular, Vue, Node.js & NestJS, waardoor ze hun brede kennis en expertise kunnen inzetten om jouw project te realiseren.

Performance & kwaliteit staat centraal: onze ontwikkelaars werken snel en efficiënt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. We werken met bewezen methoden en technieken die helpen om projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

Vertrouw op de deskundigheid van ons team

Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen we bij 10KB maar al te goed. Daarom nemen onze developers de tijd om te begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo ontwikkelen we software die perfect aansluit op jullie bedrijfsprocessen. Het resultaat is software die je helpt om sneller, beter en ook veiliger te werken. Interesse om te praten met een van onze developers? Aarzel niet en neem contact met ons op.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in React ontwikkeling

1

Nederlands sprekend team op kantoor

Direct contact met onze developers!

Een groot pluspunt van onze aanpak bij 10KB is de persoonlijke touch. Je hebt altijd direct contact met de specialisten die werken aan jouw software op maat. Zo kun je snel en eenvoudig overleggen wat je nodig hebt. We staan altijd open voor een goed gesprek om de beste oplossingen te vinden voor jouw bedrijf.

Wat je krijgt

De voordelen van een agency

Direct contact

We houden van korte lijntjes, dus je hebt direct contact met onze developer(s), zonder tussenkomst van projectmanagers.

Nederlandstalig

We zitten in Nijmegen en werken alleen maar met Nederlandstalige developers. Engels kan, maar moet dus niet.

Continuïteit

Het is mogelijk om 1 FTE in te vullen door twee developers. Hierdoor is het waarborgen van continuïteit relatief eenvoudig.

Hoe we bij 10KB werken: flexibel en klantgericht

Onze werkplek is ingericht om topprestaties te leveren, zodat we webapplicaties efficiënt en doeltreffend kunnen bouwen. We weten dat software ontwikkelen een serieuze zaak is, maar we maken dingen graag niet ingewikkelder dan ze zijn. We gebruiken onder andere de Agile-methode Scrum om dit voor elkaar te krijgen. Wat betekent dat? We hakken een groot project in kleinere stukjes die we ‘sprints’ noemen. In deze sprints leveren we telkens nieuwe resultaten op. Een sprint duurt een paar weken en aan het eind leveren we iets concreets op. Jij bent als klant nauw betrokken bij dit proces. Na elke sprint evalueren we samen: wat werkt er goed en wat kan er beter? Zo verfijnen we stap voor stap het eindproduct totdat we een webapplicatie hebben waar jij blij van wordt. Wil je meer weten over hoe we werken? We staan altijd open voor een gesprek, dus bel of mail ons gerust.

Deze bedrijven stapten al over: ontdek hun succesverhalen!

Nieuwsgierig hoe software op maat het verschil kan maken? Hieronder vind je een verzameling van ervaringen van bedrijven die je voorgingen. Ze stapten over van standaard software naar op maat gemaakte oplossingen. Ben je benieuwd hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen naar een hoger niveau te tillen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat is React precies?

React is een framework wat ervoor zorgt dat jouw interactieve User Interface naadloos werkt met een korte laadtijd. Een beheersbaar framework met een schaalbare webapplicatie. React is geweldig als performance, ontwikkelsnelheid en beheersbaarheid essentieel zijn voor jouw applicatie. Fun fact: React vindt zijn oorsprong bij Facebook. Inmiddels is het dé frontend library van veel grote internetbedrijven als Instagram, Netflix, Uber en Pinterest.

Wat kost het om een React developer in te huren?

Vanaf 100 euro per uur kun je bij ons terecht voor een ervaren Full stack developer die je gaat ondersteunen bij de ambities van jouw bedrijf. De totale investering hangt af van verschillende factoren zoals hoeveel uur je bij ons afneemt en de projectduur. Intussen blijf je volledig in controle over de software. Je behoudt alle auteursrechten en het beheer van de software blijft volledig in jouw handen. Ben je benieuwd naar een gedetailleerde kostenberekening? Neem dan gerust contact met ons op.

Is er een minimale hoeveelheid uren die ik af moet nemen?

In principe werkt één developer op een hele dag aan één project. Dat zorgt voor duidelijkheid en focus, maar betekend dus ook dat de uren afgenomen worden in blokken van 8. We spreken graag een minimale en maximale hoeveelheid inzet af met onze klanten. Die inzet kan ook 0 uur zijn en we factureren achteraf enkel dat wat geleverd is.

Hoe snel kan ik op- en afschalen in de uren die ik afneem?

Maandelijks. Voorafgaand aan elke maand maken wij een planning voor al onze developers. Hierbij plannen we wie op welke dag aan welk project werkt. Halverwege elke maand willen we graag weten hoeveel uur er voor de volgende maand ingepland moet worden. In het geval van een project zullen we dit zelf ook inschatten op basis van budget en gewenste doorlooptijd.

Spreken we je snel?

Ben je benieuwd hoe we jouw bedrijf met onze React ervaring kunnen ondersteunen? Of je nu vragen hebt over functionaliteiten, kosten of implementatie, we voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt. Vul het contactformulier in of bel direct zodat we kunnen ingaan op jouw specifieke behoeften. Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl