App ontwikkelen door 10KB

Welkom bij 10KB! Hét toonaangevende adres voor het ontwikkelen van apps, waar teamwork en topkwaliteit centraal staan. Ons ervaren team is gedreven en streeft niet alleen naar de hoogste kwaliteit, maar hecht ook grote waarde aan een prettige samenwerking en duurzame klantrelaties. Of je nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen om interne processen te optimaliseren, een uniek digitaal platform op de markt wilt brengen, of een robuuste mobiele app nodig hebt die bestand is tegen grote aantallen gebruikers, wij beschikken over de nodige expertise en tools om jouw ambities te verwezenlijken. Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Laten we de handen ineenslaan en iets buitengewoons creëren!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Loop je hier tegenaan binnen jouw organisatie?

Zijn er interne processen die van diverse Excel bestanden aan elkaar hangen die niemand meer echt begrijpt? Misschien wil je een mobiele aanwezigheid op de smartphone van je klanten realiseren om ze nog beter van dienst te zijn. Of het nu gaat om een applicatie voor ‘achter de schermen’ of voor het realiseren van je digitale propositie. In al die gevallen wil je een app ontwikkelen die volledig is afgestemd op de unieke vereisten van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een applicatie om interne processen te stroomlijnen of om je klanten beter van dienst te zijn; bij 10KB zijn we er om jou te ondersteunen. Ervaar de meerwaarde van een op maat gemaakte app! We nemen uitgebreid de tijd om jouw bedrijf van binnenuit te begrijpen, wat ons in staat stelt om software te ontwikkelen die naadloos voldoet aan jouw specifieke behoeften. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het creëren van een app; we bieden een flexibele oplossing die meegroeit met de ontwikkelingen binnen jouw organisatie. Na de lancering blijven we nauw betrokken, zodat je altijd profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Jouw app ontwikkelen door de experts van 10KB

Bij 10KB draait alles om nauwe samenwerking met onze klanten. Wij geloven dat de beste software ontstaat wanneer jij vanaf het begin betrokken bent bij het ontwikkelproces. Door aandachtig te luisteren naar jouw specifieke wensen, ambities en uitdagingen, zijn wij in staat om meer te bieden dan alleen functionerende app. Wij leveren oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Ben je benieuwd hoe onze ontwikkelaars het verschil kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Waarom wil je een app laten ontwikkelen?

Het ontwikkelen van een app gaat verder dan alleen het laten bouwen van een beetje software. Het is een strategische investering in de groei van jouw bedrijf. Met een goed ontwikkelde app ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten en kun je een breed publiek aanspreken. Met de juiste tools kun je het gedrag van gebruikers analyseren om jouw aanbod en marketingstrategieën te optimaliseren. Daarnaast kunnen maatwerk applicaties de efficiëntie van interne processen vergroten, omdat ze precies aansluiten op jouw wensen en behoeften. Bovendien maken we applicaties die schaalbaar zijn en gemakkelijk worden uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit. Als je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan de stap naar een eigen app. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Interesse in wat onze ontwikkelaars voor jou in petto hebben?

Bij 10KB zijn we ervan overtuigd dat directe communicatie met onze ontwikkelaars de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Je hebt dus direct contact met de ontwikkelaars die aan jouw software werken. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen en ideeën direct te integreren, waardoor we sneller het gewenste eindresultaat bereiken. We staan altijd open voor een constructief gesprek over jouw zakelijke doelen. Volgens ons is dit essentieel om software te leveren die naadloos aansluit op jouw behoeften. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op.

Bij 10KB is klantgericht en flexibel werken de kern van onze filosofie

Onze werkplek is ontworpen om topkwaliteit te leveren. Hoewel het ontwikkelen van apps een serieuze aangelegenheid is, hanteren we een eenvoudige en effectieve aanpak. We maken gebruik van Scrum, een Agile-methodologie, om dit te bereiken. Hoe dit werkt? We verdelen het project in kleinere, behapbare stukken, bekend als 'sprints'. Elke sprint duurt een paar weken, en aan het einde van elke sprint leveren we nieuwe resultaten op. Aan het einde van het traject heb je als klant een tastbaar product. Je blijft betrokken bij elke stap van het proces. Na elke sprint evalueren we samen de voortgang: wat werkt goed en wat kan verbeterd worden? Op deze manier verfijnen we voortdurend het eindproduct totdat het perfect aansluit op de doelstellingen van jouw bedrijf. Benieuwd naar onze werkwijze? We komen graag met je in contact, dus aarzel niet om ons te benaderen.

Wij bieden veelzijdige toepassingen binnen applicatie ontwikkeling

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende mogelijkheden als je een app laat ontwikkelen.

Mobiele app ontwikkeling

Ontwikkeling van mobiele apps voor zowel iOS als Android, waarmee je jouw klanten op hun smartphones en tablets kunt bereiken. Deze apps kunnen variëren van e-commerceplatforms tot sociale netwerken en alles daartussenin.

Web applicatie ontwikkeling

Bouw complexe webapplicaties die via internet toegankelijk zijn, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen werken en communiceren met je diensten. Dit omvat onder andere e-commerce-websites, content management systemen, en cloudgebaseerde zakelijke tools.

Desktop applicatie ontwikkeling

Maak op maat gemaakte desktopsoftware voor Windows, macOS, of Linux, voor specifieke zakelijke behoeften. Dit kan variëren van boekhoudprogramma's tot grafische ontwerpsoftware en databasebeheertools.

IoT (Internet of Things) app ontwikkeling

Creëer apps die communiceren met IoT-apparaten, zoals slimme thermostaten, wearables en slimme huishoudelijke apparaten. Hiermee kun je gegevens verzamelen en bedienen vanaf verschillende fysieke locaties.

App ontwikkeling waar we trots op zijn

In de afgelopen jaren hebben we een breed scala aan innovatieve app ontwikkelingsprojecten gerealiseerd waar we trots op zijn. Hier zijn enkele van onze succesverhalen die laten zien hoe maatwerk in app ontwikkeling waarde heeft toegevoegd aan de bedrijven van onze klanten. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder app ontwikkelen?

Met een app ontwikkelen bedoelen we het proces van het creëren van mobiele apps voor smartphones, tablets en desktop. Het kan variëren van het ontwikkelen van eenvoudige apps voor het stroomlijnen van interne processen tot complexe applicaties voor grote aantallen eindgebruikers met geavanceerde functies. Kortom, een app laten ontwikkelen is essentieel voor elk bedrijf dat een sterke mobiele aanwezigheid wil hebben en hun klanten op een moderne en toegankelijke manier wil bedienen.

Wat kost het om een app te ontwikkelen?

Bij 10KB kunnen we een maatwerk app ontwikkelen vanaf 10.000 euro, perfect afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. De totale kosten variëren afhankelijk van factoren zoals projectcomplexiteit en doorlooptijd. Het goede nieuws is dat jij de controle behoudt. Zo dragen we de volledige auteursrechten altijd over en heb je volledige zeggenschap over het beheer van de software. Wil je een gedetailleerde kostenraming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is een app ontwikkelen geschikt voor mijn bedrijf?

Als je merkt dat standaard softwareoplossingen niet volledig aan jouw unieke bedrijfsbehoeften voldoen, is een maatwerk app ontwikkelen wellicht de oplossing die je zoekt. Deze software wordt specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften, zonder overbodige functies. Bovendien is de software flexibel en kan deze meegroeien met jouw bedrijf, waardoor je niet telkens nieuwe software hoeft te zoeken bij elke groeifase. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je.

Hoe lang duurt het proces van een app ontwikkelen?

Hoe lang het duurt om een app te ontwikkelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de app, de projectomvang en jouw specifieke eisen. We maken gebruik van de Agile Scrum-methodologie, wat ons in staat stelt om in korte, overzichtelijke fasen, bekend als 'sprints', te werken. Elke sprint duurt enkele weken en aan het einde leveren we resultaten op. Deze aanpak biedt flexibiliteit voor tussentijdse aanpassingen, wat de totale projecttijd kan beïnvloeden. We raden aan om flexibel te zijn met de planning. Heb je specifieke vragen of wil je jouw situatie bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Wat als ik wijzigingen wil aanbrengen in de app?

Software is voortdurend in ontwikkeling; er is altijd ruimte voor verbetering en aanpassing. Of het nu gaat om het verwerken van gebruikersfeedback of veranderende bedrijfsbehoeften. In de ontwerpfase houden we al rekening met toekomstige uitbreidingen en wijzigingen, zodat de app kan meegroeien met jouw bedrijf. Dus zelfs na de lancering kun je eenvoudig aanpassingen doorvoeren om de app beter af te stemmen op jouw groeiende behoeften.

Binnenkort een kennismakingsgesprek?

Ben je nieuwsgierig naar wat een op maat gemaakte app kan betekenen voor jouw bedrijf? Of je nu vragen hebt over functies, kosten of implementatie, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct om jouw bedrijfsbehoeften te bespreken. Na het invullen van het formulier laten we zo snel mogelijk van ons horen. We kijken uit naar je bericht!

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl