SaaS oplossingen van 10KB: innovatie en efficiëntie gecombineerd

Welkom bij 10KB, dé specialist op het gebied van SaaS oplossingen waar innovatie en efficiëntie hand in hand gaan. Ons toegewijde team van experts staat klaar om hoogwaardige SaaS oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij jouw zakelijke eisen. Wij geloven in een nauwe samenwerking en het opbouwen van langdurige klantrelaties. Of je nu al een bestaand softwarepakket hebt wat je verkoopt aan eindgebruikers, of alleen nog maar een goed idee: wij beschikken over de expertise en tools om jouw ambities te verwezenlijken. Van het ontwikkelen van compleet nieuwe software tot het uitbreiden van een bestaande SaaS oplossing zodat deze schaalbaar is en geschikt voor een groot aantal gebruikers. Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met SaaS oplossingen die perfect bij jou en je klanten passen? Laten we samenwerken om iets buitengewoons te creëren!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Wanneer kan je bij ons terecht

Wat ooit begon met een goed idee is inmiddels uitgegroeid tot een SaaS oplossing die je verkoopt aan je klanten. Je idee is aangeslagen en je ziet mogelijkheden tot groei. Of het nou gaat om het toevoegen van features (en bijbehorende feature flags om klanten optimaal van dienst te zijn), je SaaS product schaalbaar maken of om te zorgen voor een professionaliseringsslag: bij 10KB ben je aan het juiste adres. Ook als je nog aan het begin staat van jouw SaaS oplossing kunnen we je helpen om software te ontwikkelen die naadloos aansluit op jouw eisen. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het leveren van SaaS oplossingen; wij bieden dynamische oplossingen die met jouw bedrijf meegroeien. Na implementatie blijven we actief betrokken, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ben je klaar om jouw SaaS product naar het volgende niveau te brengen met SaaS oplossingen die echt bij jouw bedrijf passen? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Onze expertise, jouw SaaS succes

10KB staat voor een professionele aanpak van jouw SaaS oplossingen. We hechten veel waarde aan nauwe samenwerking met onze klanten, want wij zijn ervan overtuigd dat de beste software ontstaat wanneer jij vanaf het begin betrokken bent bij het ontwikkelproces. Door grondig te luisteren naar jouw specifieke wensen, ambities en uitdagingen, zijn wij in staat om oplossingen te bieden die verder gaan dan slechts functionerende SaaS oplossingen. Wij streven ernaar om jouw bedrijf daadwerkelijk te versterken.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Waarom zou je een SaaS product (laten) ontwikkelen?

In een digitale wereld die blijft groeien biedt het ontwikkelen en verkopen van een SaaS product aan eindgebruikers verschillende voordelen. Zo zijn er tal van sectoren en niches waar SaaS oplossingen waarde kunnen toevoegen, wat betekent dat er mogelijkheden zijn om hier unieke toepassingen te bieden. Voor klanten zijn de initiële kosten van deze toepassingen meestal lager dan bij traditionele software, wat de drempel om in te stappen verlaagt. Als aanbieder heb je vervolgens wel te maken met 'recurring revenue', omdat deze SaaS producten veelal een abonnementsmodel volgen wat financiële stabiliteit biedt. Door onder andere uitgebreid te monitoren wat de ervaringen en behoeften zijn van je klanten, is het mogelijk om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen. Dit geeft mogelijkheden genoeg om flexibel te innoveren en evolueren.

Het is echter wel belangrijk op te merken dat het ontwikkelen en verkopen van een SaaS product ook uitdagingen met zich meebrengt, zoals concurrentie, beveiliging en klantondersteuning. Het succes hangt af van een doordachte strategie en een diepgaand begrip van de markt en de behoeften van de eindgebruikers.

Benieuwd naar wat onze ontwikkelaars voor jou kunnen betekenen?

Bij 10KB zijn we ervan overtuigd dat directe communicatie met onze ontwikkelaars de kwaliteit van SaaS oplossingen ten goede komt. Je hebt dus rechtstreeks contact met de ontwikkelaars die aan jouw software werken. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen en ideeën direct te integreren, waardoor we sneller het gewenste eindresultaat bereiken. We staan altijd open voor een constructief gesprek over jouw zakelijke doelen. Volgens ons is dit essentieel om software te leveren die naadloos aansluit op jouw behoeften. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op.

Bij 10KB draait alles om flexibiliteit en klantgerichtheid

Bij 10KB ligt de nadruk op het creëren van flexibele en klantgerichte oplossingen. Onze werkomgeving is specifiek ontworpen om topkwaliteit te leveren in de wereld van SaaS oplossingen. Hoewel SaaS ontwikkeling een serieuze aangelegenheid is, hanteren we een eenvoudige en doeltreffende aanpak. We maken gebruik van de Agile methodologie, met name Scrum, om dit te realiseren. Maar hoe gaat dat in zijn werk? We segmenteren het project in goed beheersbare delen, die we 'sprints' noemen. Elke sprint beslaat enkele weken en eindigt met het opleveren van nieuwe resultaten. Aan het einde van het gehele traject heeft onze klant een tastbaar product. En het beste is dat je gedurende het hele proces betrokken blijft. Na elke sprint evalueren we samen de voortgang: wat verloopt goed en waar is verbetering mogelijk? Dit iteratieve proces stelt ons in staat om voortdurend te sleutelen aan het eindproduct, zodat het naadloos aansluit op de doelstellingen van jouw bedrijf. Benieuwd naar onze werkwijze? We staan te popelen om hierover met je in gesprek te gaan, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden veelzijdige SaaS oplossingen

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende mogelijkheden.

Mobiele app ontwikkeling

Ontwikkeling van mobiele apps voor zowel iOS als Android, waarmee je jouw klanten op hun smartphones en tablets kunt bereiken. Deze apps kunnen variëren van e-commerceplatforms tot sociale netwerken en alles daartussenin.

Web applicatie ontwikkeling

Bouw complexe webapplicaties die via internet toegankelijk zijn, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen werken en communiceren met je diensten. Dit omvat onder andere e-commerce-websites, content management systemen, en cloudgebaseerde zakelijke tools.

Desktop applicatie ontwikkeling

Maak op maat gemaakte desktopsoftware voor Windows, macOS, of Linux, voor specifieke zakelijke behoeften. Dit kan variëren van boekhoudprogramma's tot grafische ontwerpsoftware en databasebeheertools.

IoT (Internet of Things) app ontwikkeling

Creëer apps die communiceren met IoT-apparaten, zoals slimme thermostaten, wearables en slimme huishoudelijke apparaten. Hiermee kun je gegevens verzamelen en bedienen vanaf verschillende fysieke locaties.

SaaS oplossingen om trots op te zijn

De afgelopen jaren hebben we met trots een diverse reeks innovatieve SaaS oplossingen ontwikkeld. Hier zijn enkele van onze succesverhalen die illustreren hoe op maat gemaakte SaaS producten aanzienlijke waarde heeft toegevoegd aan de bedrijven van onze tevreden klanten. Als je nieuwsgierig bent naar wat we voor jou kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder SaaS oplossingen?

SaaS oplossingen, oftewel Software as a Service, zijn cloudgebaseerde softwaretoepassingen die worden gehost en beheerd door een externe serviceprovider. Gebruikers kunnen deze toepassingen via het internet benaderen en gebruiken zonder dat ze de software lokaal hoeven te installeren. SaaS oplossingen omvatten een breed scala aan toepassingen, van productiviteitstools tot klantrelatiebeheer en meer.

Wat kost het om SaaS oplossingen te laten ontwikkelen?

Bij 10KB ontwikkelen we maatwerk SaaS oplossingen vanaf 10.000 euro. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de software, het aantal gebruikers en de functies die worden aangeboden. Bij 10KB bieden we op maat gemaakte SaaS oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde kostenraming.

Is SaaS ontwikkeling geschikt voor mijn bedrijf?

SaaS ontwikkeling is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en industrieën. Het is vooral interessant voor organisaties die flexibele, schaalbare softwareoplossingen willen aanbieden aan hun klanten of die digitale producten willen verkopen.

Hoe lang duurt het om een SaaS product te ontwikkelen?

De duur van het ontwikkelen van SaaS oplossingen kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project en de gewenste functies. Onze Agile Scrum-methodologie stelt ons in staat om in iteratieve fasen te werken, zodat je snel resultaten ziet en indien nodig wijzigingen kunt aanbrengen. We raden aan om contact met ons op te nemen voor een meer gedetailleerde tijdschatting op basis van jouw specifieke project.

Wat als ik wijzigingen wil aanbrengen in de SaaS software?

SaaS software is flexibel en kan worden aangepast aan veranderende behoeften en nieuwe functies. We ontwerpen onze SaaS oplossingen met het oog op groei en aanpassing. Als je wijzigingen wilt aanbrengen, kunnen we samenwerken om de software aan te passen en te verbeteren, zodat deze naadloos blijft aansluiten bij jouw bedrijf. Neem gewoon contact met ons op en bespreek jouw specifieke vereisten.

Binnenkort een kennismakingsgesprek?

Ben je nieuwsgierig naar wat SaaS oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of je nu vragen hebt over functies, kosten of implementatie, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct om jouw bedrijfsbehoeften te bespreken. Na het invullen van het formulier laten we zo snel mogelijk van ons horen. We kijken uit naar je bericht.

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl