React User Interface-ontwikkeling

React zorgt ervoor dat jouw interactieve User Interface naadloos werkt met een korte laadtijd. Een beheersbaar framework met een schaalbare webapplicatie.

Veel weten meer dan één

React is een open source JavaScript library. Het voordeel hiervan is dat duizenden programmeurs meedenken over hoe React verbeterd kan worden. Dit houdt het up-to-date en zorgt ervoor dat problemen snel worden opgelost. Fun fact: React vindt zijn oorsprong bij Facebook. Inmiddels is het dé frontend library van veel grote internetbedrijven als Instagram, Netflix, Uber en Pinterest. Deze technologie zal dus niet snel verdwijnen waardoor jouw applicatie ook jaren mee kan.

react_icon

Beheersbaar en veilig

We zullen je niet vermoeien met één of ander technisch verhaal. Waar het op neer komt, is dat React gebaseerd is op kleine modules die naar eigen inzicht gecombineerd kunnen worden. Dit geeft veel vrijheid in het opbouwen van de applicatie. Dit is niet alleen voor ons fijn, maar ook voor jou. Het zorgt er namelijk voor dat jouw applicatie makkelijk door te ontwikkelen is door verschillende developers.

Waarom jij ook van React houdt

Als gebruiker wil je aan de browserzijde natuurlijk snel resultaat zien. Gelukkig is React een ster in het verwerken van dynamische data. Zo zal het geen modules proberen te laden die al geladen zijn en kijkt het alleen naar de veranderingen op een pagina. Deze manier van werken zorgt ervoor dat React minder data naar de browser stuurt en er meer rekenkracht overblijft. Heel efficiënt dus.

Ken je kwaliteiten

React is geweldig als performance, ontwikkelsnelheid en beheersbaarheid essentieel zijn voor jouw applicatie. Maar, voor sommige wensen zijn andere technieken nou eenmaal beter geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan non-web internet applicaties (zoals e-mail- of chat-applicaties), alles wat verticaal schaalt of veel verkeer vergt. Gelukkig hebben wij hier weer andere oplossingen voor, zoals Elixir/Phoenix.