Het 10KB-team: klein maar krachtig

Met een hecht team van bevlogen mensen werken we op ons kantoor in hartje Nijmegen aan innovatieve webapplicaties. Goed op elkaar ingespeeld weten we elkaar continu uit te dagen en leren we elke dag bij.

10KB in de kinderschoenen

Het avontuur van 10KB begon echter als een tweemansoperatie van Ewout en Roland. Al tijdens de studie werd er geknutseld aan online applicaties, maar al snel namen deze projecten serieuze vormen aan. Onze hobby is uiteindelijk dusdanig uit de hand gelopen dat we zijn uitgegroeid tot een volwaardig software development bedrijf. Ons team bestaat inmiddels uit verschillende specialisten, maar ons enthousiasme voor het programmeren zijn we nooit verloren.

Wat ons drijft

Dit enthousiasme zie je terug in onze drive om continu te blijven vernieuwen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hoe kunnen we betrouwbare applicaties bouwen die beantwoorden aan de nieuwste trends? Hoe kunnen we kwaliteit en veiligheid waarborgen, en tegelijkertijd supersnelle software leveren? Hoe houden we een complexe applicatie toch gebruiksvriendelijk? Vragen die ons dagelijks bezighouden. En vragen die maken dat we voor ieder project met creatieve en op maat gemaakte oplossingen komen. We zijn niet bang om hiervoor van de gebaande paden af te wijken, zonder de realiteit uit het oog te verliezen uiteraard.

Pret op je werk is plezier in ‘t leven

Ambitieus en serieus? Zeker. Maar het moet ook leuk blijven. Plezier in ons werk vinden we belangrijk, net als een prettige en persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. We houden van korte lijntjes en staan altijd voor je klaar als je met vragen zit. Zin om na een bespreking even te blijven hangen aan onze bar voor een biertje? Gezellig! Je vindt ons kantoor - ook wel onze tweede huiskamer - in de Splendorfabriek in Nijmegen. Deze gerenoveerde gloeilampenfabriek ademt nog steeds de sfeer van industriële tijden en overtreft daarmee de stoutste dromen van een kantoor. Nieuwsgierig geworden of vragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Linda
Werken bij 10KB?

Dat snappen we maar al te goed! We zijn gelukkig altijd wel op zoek naar knappe koppen die ons kunnen helpen om nog grotere, gavere en uitdagendere klussen op te knappen.