Software ontwikkeling begint bij 10KB!

Of het nu gaat om software voor het vergemakkelijken van interne processen, het bouwen van een uniek platform of applicaties dat duizenden bezoekers tegelijk aankunnen, wij kunnen je helpen! Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen met uitgebreide expertise op het gebied van webapplicatie en software ontwikkeling. We maken alles op maat, precies zoals jij het wilt. Bel ons gerust om kennis te maken.

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Herken je jezelf hierin?

Software laten ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Bij 10KB streven we ernaar om ondernemingen zoals die van jou te voorzien van software die echt werkt. We gaan verder dan alleen programmeren. We duiken diep in de behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf om software te ontwikkelen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen. We luisteren graag naar de wensen en ambities van jouw bedrijf, zodat we software kunnen ontwikkelen die van waarde is. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder!

Vertrouw op de deskundigheid van ons team

Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen we bij 10KB maar al te goed. Daarom nemen onze developers de tijd om te begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo ontwikkelen we software die perfect aansluit op jullie bedrijfsprocessen. Het resultaat is software die je helpt om sneller, beter en ook veiliger te werken. Interesse om te praten met een van onze developers? Aarzel niet en neem contact met ons op.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Nederlands sprekend team op kantoor

De juiste maatwerk software voor je organisatie

Welke vorm van maatwerk software past bij jouw bedrijf? Laten we dat samen onderzoeken. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden digitale producten voor web en mobiel. Of het nu gaat om complexe internet vraagstukken, webapplicaties of het optimaliseren van processen en informatiestromen. We verdiepen ons intensief in wat jouw bedrijf uniek maakt en stellen doelen op om software te ontwikkelen die meer doet dan alleen maar ‘werken’. We maken software die meegroeit met jouw ambities en klaar is voor de toekomst. Benieuwd naar welke software jouw onderneming naar het volgende level kan tillen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Direct contact met onze developers!

Een groot pluspunt van onze aanpak bij 10KB is de persoonlijke touch. Je hebt altijd direct contact met de specialisten die werken aan jouw software op maat. Zo kun je snel en eenvoudig overleggen wat je nodig hebt. We staan altijd open voor een goed gesprek om de beste oplossingen te vinden voor jouw bedrijf.

Lijst van verschillende toepassingen

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende toepassingen die mogelijk zijn met software op maat.

Digitale portals

In deze beveiligde online toegangspunten kun je informatie en diensten vinden die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties omvatten alle programma’s die draaien in een webbrowser en zijn toegankelijk via het internet.

Mobiele apps

De mobiele apps worden specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Ze kunnen variëren van interne tools tot apps voor klanten.

API's

Deze sets van regels en protocollen maken het mogelijk voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren.

Hoe we bij 10KB werken: flexibel en klantgericht

Onze werkplek is ingericht om topprestaties te leveren, zodat we webapplicaties efficiënt en doeltreffend kunnen bouwen. We weten dat software ontwikkelen een serieuze zaak is, maar we maken dingen graag niet ingewikkelder dan ze zijn. We gebruiken onder andere de Agile-methode Scrum om dit voor elkaar te krijgen. Wat betekent dat? We hakken een groot project in kleinere stukjes die we ‘sprints’ noemen. In deze sprints leveren we telkens nieuwe resultaten op. Een sprint duurt een paar weken en aan het eind leveren we iets concreets op. Jij bent als klant nauw betrokken bij dit proces. Na elke sprint evalueren we samen: wat werkt er goed en wat kan er beter? Zo verfijnen we stap voor stap het eindproduct totdat we een webapplicatie hebben waar jij blij van wordt. Wil je meer weten over hoe we werken? We staan altijd open voor een gesprek, dus bel of mail ons gerust.

Deze bedrijven stapten al over: ontdek hun succesverhalen!

Nieuwsgierig hoe software op maat het verschil kan maken? Hieronder vind je een verzameling van ervaringen van bedrijven die je voorgingen. Ze stapten over van standaard software naar op maat gemaakte oplossingen. Ben je benieuwd hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen naar een hoger niveau te tillen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat is software ontwikkeling precies?

Het ontwikkelen van software kan bestaan uit het maken van geheel nieuwe applicaties of op het aanpassen en verbeteren van bestaande software. Het kan gaan om een breed scala van toepassingen. Van complexe netwerksystemen, mobiele apps tot webapplicaties en meer.

Wat kost software ontwikkeling?

Vanaf 10.000 euro kun je bij ons terecht voor maatwerk software die perfect is afgestemd op de ambities van jouw bedrijf. De totale investering hangt af van verschillende factoren zoals de complexiteit van de software en de projectduur. Intussen blijf je volledig in controle. Je behoudt alle auteursrechten en het beheer van de software blijft volledig in jouw handen. Ben je benieuwd naar een gedetailleerde kostenberekening? Neem dan gerust contact met ons op.

Past software op maat bij mijn bedrijf?

Maatwerk software is vaak een goede oplossing als je specifieke, unieke behoeften hebt die niet worden gedekt door standaard software.

Hoe lang duurt het om software te ontwikkelen?

De tijdsduur is afhankelijk van de complexiteit van het project. We nemen graag de behoeften van jouw bedrijf met je door in een telefonisch of persoonlijk gesprek om de tijdsduur te bepalen.

Hoe zit het met wijzigingen aanbrengen in software?

Een van de voordelen van maatwerk software is dat het achteraf eenvoudig kan worden aangepast om aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Spreken we je snel?

Ben je benieuwd hoe het ontwikkelen van software jouw bedrijf kan helpen? Of je nu vragen hebt over functionaliteiten, kosten of implementatie, we voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt. Vul het contactformulier in of bel direct zodat we kunnen ingaan op jouw specifieke behoeften. Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl