Webdevelopment door 10KB

Wij zijn 10KB! Dé plek voor webdevelopment waar teamwork en kwaliteit centraal staan. Met een team vol ervaring en een onstilbare drive, streven we niet alleen naar de beste kwaliteit, maar hechten we ook veel waarde aan een prettige samenwerking en duurzame klantrelaties. Of je nu interne processen wilt stroomlijnen, een uniek digitaal platform in de markt wil zetten of een webapplicatie nodig hebt die bestand is tegen hoge bezoekersaantallen. Wij hebben de expertise en tools om jouw ambities te realiseren. Klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Laten we de handen ineenslaan en iets geweldigs creëren!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Is dit herkenbaar voor jouw bedrijf?

Zoek je webdevelopment die perfect is afgestemd op de unieke behoeften van jouw onderneming? Dan ben je bij 10KB aan het juiste adres. Ontdek de kracht van maatwerk webdevelopment! We verdiepen ons grondig in de ins en outs van jouw bedrijf om software te ontwikkelen die perfect aansluit. We gaan verder dan alleen het opleveren van de webdevelopment; we bieden een dynamische oplossing die met jouw bedrijf meegroeit. Na de oplevering blijven we actief betrokken, zodat je altijd voorzien bent van de nieuwste technologische trends. Ben je klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen met webdevelopment die echt bij je past, wacht dan niet langer en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Jouw webdevelopment is in goede handen bij 10KB

Bij 10KB draait alles om een hechte samenwerking met onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat de beste software ontstaat wanneer jij vanaf het begin betrokken bent bij het ontwikkelproces. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen, ambities en uitdagingen zijn wij in staat om meer te leveren dan alleen functionerende webdevelopment. We leveren oplossingen die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben voor jouw onderneming. Ben je benieuwd hoe onze developers het verschil kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Waarom webdevelopment een goede keuze is

Webdevelopment is meer dan het bouwen van een website. Het is een strategische investering in de groei van jouw bedrijf. Met een goed ontwikkelde website ben je altijd toegankelijk voor je klanten en kun je een groot publiek bereiken. Met de juiste tools kun je het gedrag van bezoekers analyseren om je aanbod en marketingstrategieën verder te optimaliseren. Daarnaast is webdevelopment schaalbaar en kan het eenvoudig worden uitgebreid als jouw bedrijf groeit. Klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan de stap naar webdevelopment. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat onze developers voor jou kunnen betekenen?

Bij 10KB zijn we ervan overtuigd dat directe communicatie met onze developers de kwaliteit van webdevelopment ten goede komt. Je schakelt dus direct met de developers die aan jouw software werken. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen en ideeën meteen te verwerken, waardoor we sneller het eindresultaat bereiken dat jij voor ogen hebt. We staan altijd open voor een goed gesprek over jouw zakelijke ambities. Dat is volgens ons essentieel om software te leveren die naadloos aansluit op jouw behoeften. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op.

Wij bieden veelzijdige toepassingen binnen webdevelopment

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende toepassingen die mogelijk zijn met webdevelopment.

Digitale portals

In deze beveiligde online toegangspunten kun je informatie en diensten vinden die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties omvatten alle programma’s die draaien in een webbrowser en zijn toegankelijk via het internet.

Mobiele apps

De mobiele apps worden specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Ze kunnen variëren van interne tools tot apps voor klanten.

API's

Deze sets van regels en protocollen maken het mogelijk voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren.

Flexibiliteit en klantgerichtheid staat centraal binnen de werkwijze van 10KB

Onze werkplek is speciaal ingericht om topproducten te creëren in de wereld van webdevelopment. Hoewel webdevelopment een serieuze zaak is, houden we de aanpak graag eenvoudig en effectief. We gebruiken Scrum, een Agile-methodologie, om dit te realiseren. Hoe gaat dit in zijn werk? We verdelen het project in kleinere, behapbare stukken, ook wel ‘sprints’ genoemd. Elke sprint duurt een paar weken en in elke sprint leveren we nieuwe resultaten op. Aan het einde heb je als klant iets concreets. Je blijft nauw betrokken bij elke stap van het proces. Na iedere sprint evalueren we samen de voortgang: wat werkt en wat kan beter? Zo verfijnen we constant het eindproduct totdat het perfect aansluit op de doelstellingen van jouw bedrijf. Benieuwd naar hoe we te werk gaan? We komen graag met je in contact, dus schroom niet om ons te benaderen.

Webdevelopment om trots op te zijn

De afgelopen jaren hebben we een breed scala aan innovatieve webdevelopment gerealiseerd waar we trots op zijn. Hieronder vind je een paar van onze succesverhalen die illustreren hoe we met maatwerk in webdevelopment waarde hebben toegevoegd aan de bedrijven van onze klanten. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder webdevelopment?

Webdevelopment is het proces van het ontwikkelen van websites of webapplicaties voor het internet. Het kan van alles omvatten: van het bouwen van een eenvoudige webpagina tot dynamische websites met geavanceerde functionaliteiten zoals e-commerce. In een notendop is webdevelopment cruciaal voor ieder bedrijf dat een digitale aanwezigheid wil hebben. Het vormt de basis voor veel van wat we dagelijks online doen.

Op welke kosten moet ik rekenen voor webdevelopment?

Vanaf 10.000 euro krijg je bij ons webdevelopment op maat die perfect is afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. De uiteindelijke totale kosten hangen af van een aantal factoren, zoals de complexiteit van het project en de tijdsduur van de uitvoering. Het mooie is: jij behoudt de controle. De auteursrechten blijven volledig in jouw bezit en je hebt de volledige controle over het beheer van de software. Wil je een uitgebreide kostenberekening? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Past webdevelopment bij mijn bedrijf?

Als je merkt dat standaard softwareoplossingen niet volledig voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf, dan is webdevelopment op maat wellicht de oplossing waar je naar zoekt. Dit type software wordt helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Het voordeel? Je krijgt precies de functionaliteiten die jouw bedrijf verder helpen, zonder overbodige extra’s. Bovendien is de software flexibel en schaalbaar, zodat deze met je mee kan groeien. Dit voorkomt dat je bij elke ontwikkeling weer op zoek moet naar nieuwe software. Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je.

Duurt het proces van webdevelopment lang?

De duur van webdevelopment staat niet vast. Het hangt af van verschillende factoren zoals de complexiteit van de software, de grootte van het project en jouw unieke behoeften. We maken gebruik van de Agile Scrum-methodologie, wat ons toestaat om in korte, overzichtelijke fases, ook wel ‘sprints’ te werken. Een sprint duurt enkele weken en aan het eind van elke sprint leveren we resultaten op. Deze aanpak geeft ons de flexibiliteit om tussentijds aanpassingen te doen, wat kan resulteren in een verandering van de totale tijdsduur van het project. Daarom adviseren we flexibiliteit wat betreft de tijdsplanning. Heb je specifieke vragen of wil je jouw situatie verder verkennen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat als ik wijzigingen wil aanbrengen in de software?

Software is eigenlijk een continu werk in uitvoering; het biedt altijd ruimte voor verbetering en aanpassing. Of het nu gaat om het implementeren van gebruikersfeedback of veranderende bedrijfsbehoeften. In de ontwerpfase houden we al rekening met toekomstige uitbreidingen en wijzigingen, zodat de software kan meeschalen met jouw onderneming. Dus zelfs na de oplevering kun je eenvoudig aanpassingen doorvoeren om het programma beter af te stemmen op jouw groeiende behoeften.

Binnenkort eens kennismaken?

Ben je benieuwd naar wat webdevelopment kan betekenen voor jouw bedrijf? Of je nu nieuwsgierig bent naar de functionaliteiten, wat het gaat kosten of hoe de implementatie in zijn werk gaat. Wij staan je graag te woord. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct om jouw bedrijfsbehoeften te bespreken. Na het invullen van het formulier laten we zo snel mogelijk van ons horen. We horen graag van je!

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl