Kies voor software engineering door 10KB

Welkom bij 10KB, de plek waar samenwerking en kwaliteit samenkomen in uitstekende software engineering! Ons team zit boordevol expertise, creativiteit en passie voor wat we doen. Naast het leveren van topkwaliteit, vinden we een goede werksfeer en langdurige relaties met onze klanten minstens zo belangrijk. Wat kun je van ons verwachten? Of je nu je bedrijfsprocessen wilt optimaliseren, een uniek platform wilt lanceren of een webapplicatie die duizend bezoekers per dag aankan. Wij hebben de vaardigheden en middelen om jouw visie tot leven te brengen. Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Laten we samen aan de slag gaan!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Herken je dit?

Zoek je naar software die echt aansluit bij wat jouw bedrijf nodig heeft? Maak kennis met op maat gemaakte software engineering van 10KB. We gaan verder dan alleen coderen: we duiken in de kern van jouw bedrijfsvoering om software te ontwikkelen die perfect aansluit. En we stoppen niet bij de oplevering. Wij groeien graag met je mee, dus we blijven actief betrokken om de software actueel en toekomstbestendig te houden. Klaar om jouw onderneming met onze op maat gemaakte software engineering naar het volgende niveau te brengen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze developers aan de slag met jouw software

Bij 10KB staat samenwerken voorop. We zijn ervan overtuigd dat de meest effectieve software engineering ontstaat uit een hechte samenwerking tussen jou en ons deskundige team van developers. Vanaf het eerste moment betrekken we je actief bij het ontwikkelproces. Door goed naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen te luisteren, kunnen we een product leveren dat niet alleen functioneel is, maar ook echte meerwaarde creëert voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig wat onze developers voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Software engineering, waarom?

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik kiezen voor maatwerk software engineering? Het antwoord is duidelijk: het kan baanbrekend zijn voor jouw bedrijf. Generieke softwarepakketten hebben vaak hun beperkingen en sluiten niet naadloos aan op jouw unieke bedrijfsvoering. Met software engineering op maat kun je daarentegen jouw bedrijfsprocessen optimaliseren, efficiëntie verhogen en je onderscheiden van de concurrentie.

Nieuwsgierig naar de impact die onze developers op jouw bedrijf kunnen hebben?

Bij 10KB staat persoonlijke communicatie hoog in het vaandel. Je communiceert direct met de developers die aan jouw software werken. Zo kunnen we jouw vragen en inzichten gelijk meenemen in het proces van jouw software engineering, wat leidt tot een betere realisatie van jouw doelen. We zijn altijd in voor een goed gesprek om te zorgen dat onze software-oplossingen naadloos aansluiten op jouw bedrijfsambities. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

Ontdek de veelzijdigheid van software engineering

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende toepassingen die mogelijk zijn met software engineering.

Digitale portals

In deze beveiligde online toegangspunten kun je informatie en diensten vinden die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties omvatten alle programma’s die draaien in een webbrowser en zijn toegankelijk via het internet.

Mobiele apps

De mobiele apps worden specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Ze kunnen variëren van interne tools tot apps voor klanten.

API's

Deze sets van regels en protocollen maken het mogelijk voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren.

Hoe we bij 10KB werken: flexibel en klantgericht

Onze werkruimte is ingericht om software van topkwaliteit af te leveren. We houden het proces graag zo simpel mogelijk, maar software engineering is een serieuze zaak. Daarom gebruiken we Scrum, een Agile-methodologie, om alles behapbaar te houden. Wat houdt dit in? We verdelen het project in kleinere beheersbare stukken, die we ‘sprints’ noemen. Elke sprint duurt een paar weken en in elke sprint leveren we nieuwe resultaten op. Aan het einde hebben we een concreet eindproduct gecreëerd. Als klant ben je nauw betrokken bij elke stap. We evalueren samen de vooruitgang na elke sprint: wat werkt goed en wat moet worden aangepast? Zo verfijnen we continu het eindproduct totdat het perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Ben je benieuwd naar hoe we te werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Succesvol met software engineering

De afgelopen jaren hebben we een reeks software gerealiseerd waar we trots op zijn. Hieronder vind je enkele succesverhalen die illustreren hoe onze op maat gemaakte software engineering impact heeft gemaakt voor onze klanten. Ben je benieuwd hoe we ook jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Software engineering, wat houdt het in?

Software engineering is een veelomvattend vakgebied dat veel meer omvat dan alleen coderen. Het is een mix van technische vaardigheden, creativiteit en goede communicatie. Dit kan betrekking hebben tot het opbouwen van nieuwe systemen of het aanpassen en uitbreiden van al bestaande software. Of het nu gaat om een simpele webapplicatie of een ingewikkeld geautomatiseerd systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Software engineering maakt het mogelijk om jouw concept om te zetten in een volledig functionerend product.

Hoeveel kost software engineering?

Vanaf 10.000 euro kun je bij ons terecht voor op maat gemaakte software engineering die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. De totale kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project en de benodigde tijd om het uit te voeren. Een belangrijk voordeel is dat je volledig eigenaar blijft van alle intellectuele eigendomsrechten en dus de complete controle behoudt over het softwarebeheer. Geïnteresseerd in een specifieke prijsopgave? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Is software engineering belangrijk voor mijn bedrijf?

Als jouw bedrijf specifieke wensen of behoeften heeft die niet beantwoord worden door kant-en-klare software, kan maatwerk software engineering de oplossing zijn die je zoekt. Deze software wordt ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de unieke uitdagingen en doelen van jouw onderneming. Daarnaast is een op maat gemaakt systeem flexibel en eenvoudig aan te passen, zodat het kan meeschalen met de groei en de veranderende eisen van jouw bedrijf. Je hoeft dus niet steeds op zoek naar nieuwe software als jouw bedrijf zich ontwikkelt. Nieuwsgierig naar alle opties? We helpen je graag verder, dus twijfel niet om contact op te nemen.

Wat is de tijdsduur van software engineering?

Hoe lang software engineering duurt, kan enorm verschillen. Dat hangt af van allerlei zaken: de complexiteit van het project, de grootte en natuurlijk jouw eigen wensen. We maken gebruik van de Agile Scrum-methode om in ‘sprints’ te werken. Een sprint duurt meestal een paar weken en aan het eind van het proces hebben we tastbare resultaten. Dankzij deze aanpak kunnen we soepel inspelen op veranderingen, wat soms betekent dat de totale duur van het project kan veranderen. Het is dus goed om een zekere flexibiliteit in de tijdsplanning aan te houden. Wil je meer weten of je eigen situatie bespreken? Neem gerust contact op.

Hoe zit het met wijzigingen aanbrengen in de software?

Software is nooit echt ‘klaar’, omdat het een continu evoluerend product is. Daarom is het mogelijk om de software na oplevering nog aan te passen. Dit kan gebaseerd zijn op feedback van gebruikers of nieuwe behoeften binnen jouw bedrijf. Het voordeel van software engineering op maat is de aanpasbaarheid. Het systeem kan dus eenvoudig meegroeien met jouw bedrijf. Tijdens het ontwikkelproces van de software houden we al rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen en aanpassingen. Ook na de oplevering blijven we flexibel en kunnen we het product verder aanscherpen. Meer weten? We gaan graag met je in gesprek.

Laten we kennismaken!

Geïnteresseerd in wat software engineering op maat voor jouw bedrijf kan betekenen? Of je nu benieuwd bent naar de functies, de kosten of de implementatie, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een persoonlijk gesprek over wat jij voor ogen hebt. Zodra we je formulier binnen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl