Experts in software development

Welkom bij 10KB! Wij geloven dat goede software development het resultaat is van een sterke samenwerking en zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte software development die perfect past bij wat jij nodig hebt. Of je nu interne processen wilt stroomlijnen, een uniek platform van de grond wilt krijgen of een webapplicatie nodig hebt die duizenden gebruikers per dag aankan. Wij hebben alles in huis om precies te leveren wat jij nodig hebt! Laten we samen jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen!

* Bel ons gerust eens om kennis te maken.

Onze klanten

  • Recharge Logo SVG
  • BrainStud Logo transparent
  • SmartFile logo transparent
  • iPhoned logo transparent
  • SGI Compliance logo transparant

Herken je dit binnen jouw bedrijf?

Op zoek naar software die naadloos aansluit bij de unieke behoeften van jouw bedrijf? Dan is het tijd om kennis te maken met de software development van 10KB. Ervaar het verschil van maatwerk! Wij duiken diep in jouw bedrijfsprocessen om software te creëren die écht bij je past. Bovendien leveren we niet alleen een product, maar ook een oplossing die meegroeit met jouw ambities. Na de initiële ontwikkeling blijven we betrokken om ervoor te zorgen dat de software up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en trends. Ben je klaar om jouw bedrijf naar een nieuwe hoogte te tillen met software development die echt voor jouw bedrijf werkt? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Jouw software in handen van onze developers

Samenwerking staat centraal in de aanpak van 10KB. Wij geloven dat de beste software voortkomt uit een sterke wisselwerking tussen onze developers en klanten. Vanaf dag één ben je actief betrokken bij de software development. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen. Hierdoor kunnen we niet alleen software maken die werkt, maar ook software die een echte meerwaarde biedt voor jouw bedrijf. Interesse om kennis te maken met onze developers? Aarzel niet en neem contact met ons op.

14

Software engineers gespecialiseerd in maatwerk

10+

Jaar expertise in software ontwikkeling

1

Kantoorhond gespecialiseerd in werknemertevredenheid

Waarom kiezen voor software development?

Dat is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. Het antwoord is simpel: omdat het jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Als je vastzit aan generieke software die niet perfect aansluit op jouw bedrijfsbehoeften, loop je al snel tegen grenzen aan. Met maatwerk software development kun je daarentegen jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter werken en je concurrenten een stap voor blijven. Maatwerk software groeit mee met je bedrijf. Het is dus niet nodig om steeds nieuwe softwarepakketten aan te schaffen. Je kunt de software laten aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Benieuwd welke software development het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Nieuwsgierig naar wat 10KB voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bij 10KB hechten we veel waarde aan persoonlijke communicatie. Je hebt direct contact met de developers die jouw software-oplossingen ontwikkelen. Dit betekent dat je altijd je vragen en ideeën rechtstreeks kunt bespreken, waardoor we samen sneller tot het gewenste resultaat komen. We staan altijd open voor een goed gesprek om te zorgen dat de software development optimaal aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Dus neem gerust contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden van software development

Neem een kijkje in onze lijst van verschillende toepassingen die mogelijk zijn met software development.

Digitale portals

In deze beveiligde online toegangspunten kun je informatie en diensten vinden die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties omvatten alle programma’s die draaien in een webbrowser en zijn toegankelijk via het internet.

Mobiele apps

De mobiele apps worden specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Ze kunnen variëren van interne tools tot apps voor klanten.

API's

Deze sets van regels en protocollen maken het mogelijk voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren.

De werkwijze van 10KB

Onze werkplek is ingericht om topprestaties te leveren om hoogwaardige software te ontwikkelen. Hoewel software development een serieuze onderneming is, houden we het proces graag zo simpel mogelijk. We zetten de Agile-methode Scrum in om dit te bereiken. Hoe werkt dat? We breken het hele project op in kleinere delen, ook wel ‘sprints’ genoemd. Elke sprint duurt enkele weken en in elke sprint leveren we nieuwe resultaten op. Aan het eind leveren we iets concreets op. Je bent als klant intensief betrokken bij elke fase. Na elke sprint komen we samen om de voortgang te evalueren: wat gaat goed en wat kan beter? Op deze manier specificeren we voortdurend het eindproduct tot de software development helemaal aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Nieuwsgierig naar onze aanpak? We gaan graag met je in gesprek, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Software development waar we trots op zijn

De afgelopen jaren hebben we uiteenlopende innovatieve software ontwikkeld waar we trots op zijn. Hieronder zie je enkele succesverhalen die laten zien hoe we met onze software development op maat waarde hebben geleverd voor onze klanten. Nieuwsgierig wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een informeel, vrijblijvend gesprek.

SGI Compliance

SGI Compliance

Hoe continuïteit waarde creëert

SGI Compliance heeft al jaren een webapplicatie voor de sanering van asbest genaamd Werkplanner. Ze waren op zoek naar stabilisatie van hun huidige applicatie en vroegen ons mee te denken over de toekomst. Lees hier hoe we de markt voor Werkplanner hebben verdubbeld.

Veelgestelde vragen

Wat is software development precies?

Software development is een veelomvattend vakgebied dat veel meer inhoudt dan alleen het schrijven van code. Het is een samenspel van technische vaardigheden, creativiteit en goede communicatie. Het kan gaan om het ontwikkelen van geheel nieuwe systemen, maar ook om het aanpassen of uitbreiden van bestaande software. Variërend van het ontwikkelen van een kleine applicatie of tool tot complexe systemen. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een geavanceerd automatiseringssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Software development helpt je om van een idee naar een werkend product te gaan.

Wat zijn de kosten voor software development?

Vanaf 10.000 euro kun je bij ons terecht voor software development. De software wordt volledig op maat gemaakt en is daardoor volledig afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. De totale investering is afhankelijk van diverse variabelen zoals de complexiteit van het project en de tijd die we nodig hebben om het te realiseren. Ondertussen houd je de volledige regie in eigen handen. Je blijft namelijk volledig eigenaar van de auteursrechten en hebt de volledige controle over het beheer van de software. Benieuwd naar een gedetailleerde kostenberekening? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke software development past bij mijn bedrijf?

Als jouw bedrijf unieke eisen heeft die niet worden vervuld door standaard softwarepakketten, dan kan maatwerk software development de sleutel zijn tot jouw succes. Maatwerk software wordt speciaal voor jou ontwikkeld en is volledig afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf. Met maatwerk software development krijg je niet alleen de unieke functionaliteiten die jouw bedrijfsvoering verbeteren, maar de software is ook makkelijk schaalbaar. Dat betekent dat de software kan meegroeien met jouw bedrijf, zodat je niet telkens van software hoeft te wisselen wanneer je uitbreidt of nieuwe behoeften hebt. Benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het proces van software development?

De tijdsduur van software development kan sterk variëren, aangezien het afhankelijk is van diverse factoren. Denk aan de complexiteit van het project, de omvang en jouw specifieke wensen en behoeften. We werken met de Agile-methode Scrum, waardoor het mogelijk is om in ‘sprints’ te werken. Een sprint duurt enkele weken en aan het eind van elke sprint leveren we resultaten op. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en indien nodig de koers bij te sturen, wat uiteindelijk kan leiden tot een wijziging in de totale projectduur. Het is dus goed om een zekere flexibiliteit in de tijdsplanning aan te houden. Heb je meer vragen of wil je dieper ingaan op jouw specifieke situatie? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in de software?

Na de oplevering van de software is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Software is namelijk nooit echt af. Het kan altijd verder geoptimaliseerd worden op basis van gebruikersfeedback of veranderende bedrijfsbehoeften. Het mooie van maatwerk software development is dan ook de flexibiliteit; het groeit makkelijk met jouw bedrijf mee. We houden tijdens de ontwikkelingsfase namelijk al rekening met mogelijke uitbreidingen en aanpassingen voor de toekomst.

Spreken we je snel?

Zin om eens te praten over de mogelijkheden van software development voor jouw onderneming? Of je nu vragen hebt over de functies, de kosten of de implementatie, we voorzien je graag van alle informatie die je zoekt. Vul het contactformulier in of pak de telefoon voor een direct gesprek over jouw unieke wensen. Na het invullen van het formulier laten we zo snel mogelijk van ons horen. Tot snel!

Contactformulier

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snel contact?

Je kunt ons bereiken op (024) 66 90 518.

Liever e-mail?

Stuur ons een mail: info@10kb.nl