Experts in het bouwen van webapplicaties

Of het nou gaat om software voor een nieuwe portal, een aanpassing op een bestaand platform of de ontwikkeling van een calculatietool: webapplicaties ontwikkelen is maatwerk.

De voordelen van webapplicaties

Een webapplicatie is een stukje op maat gemaakte software, dat volledig op het web draait. Dit betekent dat de software vanaf elk apparaat toegankelijk is, zolang je maar verbonden bent met internet. Anders dan met een desktop applicatie of app, hoef je om een webapplicatie te kunnen gebruiken geen software te downloaden. Dus ook geen geëmmer met updates om de software actueel te houden; dit gebeurt allemaal automatisch zonder dat de gebruiker daar ook maar iets van merkt. Geen downloads, geen updates, geen gedoe.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Wat is je naam?
Bedrijfsnaam
Email of telefoonnummer
Ronald en Roland werken misschien wel samen aan jouw nieuwe project!
Ronald en Roland werken misschien wel samen aan jouw nieuwe project!

Toepassingen van webapplicaties

The sky is the limit

De mogelijkheden van webapplicaties zijn eindeloos; of je nou een kennisplatform wilt bouwen voor je klanten, zeer complexe bedrijfsprocessen wilt automatiseren of behoefte hebt aan planning software. Met het combineren van technieken en functionaliteiten kan er zelfs een heel nieuw concept ontstaan. Door van tevoren goed na te denken over de functionaliteiten die een applicatie op de lange termijn moet hebben, creëer je toekomstbestendige software die robuust genoeg is om tegen een stootje te kunnen.
Verschillende webapplicaties:

  • Portal
  • Platform
  • E-commerce
  • Calculatie- of vergelijkingstool
  • Kennisplatform
  • CMS (Content Management Systeem)

Onze ervaringen

In ons portfolio staan voorbeelden genoeg van cases waarbij we waarde hebben toegevoegd met de software die we voor onze klanten hebben ontwikkeld. Hieronder vind je twee voorbeelden die het een en ander gemeen hebben. Beide systemen bevatten allerlei geïntegreerde en geautomatiseerde functionaliteiten, en dat alles in één interface. Want hoe gecompliceerd een systeem ook is, het moet natuurlijk wel gebruiksvriendelijk blijven.

Zo hielpen we SGI-compliance met het uitbreiden van een bestaande webapplicatie. Door na te denken over de toekomst en te sleutelen aan de basis, is deze applicatie nu voor meerdere markten inzetbaar. Toch fijn, als dezelfde software je meer oplevert!

Werkplanner is een krachtige managementtool voor asbestsanering. Ruim 700 personen werken er dagelijks mee.
Werkplanner is een krachtige managementtool voor asbestsanering. Ruim 700 personen werken er dagelijks mee.
Smartfile is een alles-in-1 softwarepakket voor fysiotherapeuten met functionaliteiten als het organiseren van patiëntendossiers, agendabeheer en het bijhouden van de administratie.
Smartfile is een alles-in-1 softwarepakket voor fysiotherapeuten met functionaliteiten als het organiseren van patiëntendossiers, agendabeheer en het bijhouden van de administratie.

Een ander voorbeeld is de case van Smartfile. Als je werkt met patiëntgegevens zoals Smartfile dat doet, dan is de veiligheid van die software enorm belangrijk. Door goed na te denken over de manier van programmeren, weten we de privacy ook bij een webapplicatie te garanderen.

Hulp nodig bij jouw webapplicatie?

De tools waarmee we de klus klaren

Waar het ons bij 10KB om gaat, is dat we software ontwikkelen waar je iets aan hebt

Wij bouwen goede software, waar jij vervolgens succesvol mee kan zijn. Online applicaties die innovatief zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of veiligheid. We doen dit door gebruik te maken van nieuwe technologieën die kunnen voldoen aan alle vragen van de laatste trends. Daarnaast hebben we onze werkomgeving zo ingericht dat we kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen en niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Bas
Wil jij zo'n veelzijdige webapplicatie?

Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities of uitdagingen en informeren je graag naar de mogelijkheden. Maak daarom direct vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.