Sluiten Sluiten

Webhosting als
een maatpak

Not your average hosting van 10KB

Software online houden is een vak apart en hiervoor hebben wij systeembeheerders met jarenlange ervaring in het hosten en monitoren van webapplicaties. Al tijdens de ontwikkelfase werken onze hostingexperts samen met ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de software uiteindelijk in een maatpak qua hosting en monitoring gestoken kan worden. Dit resulteert uiteindelijk in een betrouwbaar systeem dat snel, beschikbaar en veilig is.

Cloud Hosting

Door gebruik te maken van cloud hosting profiteren we van redundantie en serverkwaliteit dat met eigen servers op de schaal van een enkel project niet te evenaren is. Elke cloud server draait op infrastructuur van het Google- en Amazon-niveau en biedt volledige vrijheid om deze aan te laten sluiten bij de gebruikte ontwikkeltechnieken. Wij maken altijd gebruik van Europese cloud servers, zodat de verbindingssnelheid optimaal is voor de primaire gebruikers van de software. Bijkomende voordelen van cloud hosting zijn ook kostenefficiƫntie en schaalbaarheid. Extra servercapaciteit kan eenvoudig op afstand ingeschakeld worden, zonder hiervoor extra hardware te moeten monteren.

Uptime en Performance monitoring

De software moet online blijven en om hier bovenop te zitten maken wij standaard gebruik van monitoringapplicaties voor uptime en performance. Met uptime monitoring worden onze systeembeheerders direct op de hoogte gebracht van incidenten waardoor de software offline is gegaan. Maar om dit in zoveel mogelijk gevallen al voor het incident te voorkomen, wordt op verschillende niveaus de performance van de software en systemen gemeten. Vertragingen en bottlenecks worden hierdoor vroegtijdig opgemerkt en hierdoor kan er ingegrepen worden voordat de software daadwerkelijk offline gaat.

Website hosting bij 10KB

Naast het hosten van webapplicaties hebben wij jaren ervaring met het hosten van websites. Een website moet dag en nacht online zijn, hiervoor werken wij samen met experts op gebied van systeembeheer en hosting. Daarom maken wij gebruik van cloud servers met royale ruimte voor opslag en dataverkeer. Zo blijft uw websites altijd beschikbaar en razendsnel! Het standaardpakket voorziet in 2GB opslagruimte en hoge snelheid dataverkeer tot 4GB per maand.* Met de laatste versie van het Plesk control panel heb je een gebruikersvriendelijk dashboard waarmee je de hosting volledig naar je hand zet. Daarnaast biedt het dashboard webmail met eigen domeinnaam en dagelijkse back-ups die tot 30 dagen zijn opgeslagen. Ideaal voor PHP-websites waaronder WordPress.

 • Standaard 2GB webruimte en 4GB dataverkeer*
 • Automatische backups tot 30 dagen terug
 • Plesk 12.5 control panel
 • Zelf in te stellen PHP-versie (dus ook 7)
 • MySQL 5.5 databases
 • FTP- en SSH-toegang
 • IMAP & POP3 mailboxen
 • Configureerbare spam- en virusfilters voor mail
 • Horde of Roundcube webmailinterface
 • Optioneel dedicated IP-adres
 • Optioneel SSL-certificaten

* Afhankelijk van de omvang en het aantal websitebezoekers bieden wij natuurlijk ook hostingpakketten op maat. Zo garanderen wij altijd een gepaste oplossing.